Getuigen gezocht van bedreiging

dinsdag 11 juli 2017

IJmuiden - De politie in IJmuiden is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een bedreiging afgelopen zaterdagavond door een grote groep jongeren.

Een 12-jarige jongen fietste zaterdagavond rond 21.20 uur met een aantal vrienden over het Pleiadenplantsoen. Toen hij langs het Cruijffcourt kwam, werd hij belaagd door een grote groep jongens. Deze groep kwam met fietsen en brommers achter de 12-jarige IJmuidenaar aan en hij werd klemgereden op het Gijzenveltplantsoen, op het grasveldje tussen de twee flats. Hier werd hij bedreigd door de jongeren en een van hen had een mes bij zich.

De 12-jarige jongen wist weg te vluchten, maar moest zijn fiets hierbij achterlaten. De politie heeft na de melding gezocht naar de betreffende jongeren, maar hen niet meer aangetroffen. De fiets van de jongen werd teruggevonden in de Radarstraat.

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dit incident, of die weten wie deze groep jongeren zijn. Er is al een getuige gesproken, maar de politie wil meer informatie over dit incident en verzoekt iedereen die hier iets van af weet om contact op te nemen met de politie in IJmuiden, via tel.nr. 0900-8844. Ook kan er melding gedaan worden via een contactformulier op internet: https://www.politie.nl/contact/contactformulier.html

 

2017141966

 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Beverwijk | 112 alarmeringen Beverwijk | Goedkoop Tanken in Beverwijk | Supermarkten in Beverwijk | Weerbericht Beverwijk