Politie zoekt getuigen overval geldtransport

zaterdag 29 juli 2017

Heemskerk - Zaterdagmiddag rond 14.15 uur werd een geldtransport overvallen op de Beneluxlaan. De politie is op zoek naar getuigen. 2017158487

De overval werd gepleegd door twee personen die daarna op een scooter in de richting van de Maasstraat zijn gevlucht. De medewerkers van het geldtransport bleven ongedeerd.

De politie startte direct een groot onderzoek en zette onder meer de politiehelikopter in om de daders te vinden. De vermoedelijke vluchtscooter werd even later aangetroffen op de Citadel. Het tweetal zou verder een grote zwarte tas bij zich dragen.

Min of meer gelijktijdig met de overval, vlogen drie auto┬┤s die in de buurt van het geldtransport stonden in de brand. Of deze autobranden en de overval met elkaar te maken hebben, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Heeft u de daders op de scooter zien rijden of de overvallers de scooter zien achterlaten op de Citadel? Neem dan direct contact op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Belt u dan met M. via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Beverwijk | 112 alarmeringen Beverwijk | Goedkoop Tanken in Beverwijk | Supermarkten in Beverwijk | Weerbericht Beverwijk